Hanim Lounge & Studios

Hanya Eski Kent Bölgesi
Hanim Lounge & Studios Öne Çıkan Resim
Hanim Lounge & Studios Dış Mekan
Hanim Lounge & Studios Dış Mekan
Hanim Lounge & Studios Kahvaltı
Hanim Lounge & Studios Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Hanim Lounge & Studios
19 Agion Deka Street, Crete Island , Hanya Eski Kent Bölgesi

Hanim Lounge & Studios konaklamanızda Hanya merkezinde, Eski Venedik Limanı yakınında ve Nea Chora Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Hanya Arkeoloji Müzesi ile 2,6 km (1,6 mil) ve Hrissi Akti Plajı ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Twin
Twin Room with Balcony, 2 twin beds
Double
Double Room with Balcony,1 Double Bed
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Apart Daire
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x