Hani Royal Hotel

Manama
Hani Royal Hotel Genel
Hani Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Hani Royal Hotel Dış Mekan
Hani Royal Hotel İç Mekan
Hani Royal Hotel İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hani Royal Hotel
Building 1091, Road 3622, Block 436 Al Seef , Manama

Hani Royal Hotel misafirlere Manama (Seef) bölgesinde, Seef Alışveriş Merkezi ve Qal'at al-Bahrain Sit Alanı ve Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bahreyn Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2 km) ve Bahreyn Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin restoranı H Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit (Italian Style)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Royal
Royal Süit (Arabic Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x