Hangzhou Meiyuan Hotel

Hangzhou
Hangzhou Meiyuan Hotel Genel
Hangzhou Meiyuan Hotel Genel
Hangzhou Meiyuan Hotel Genel
Hangzhou Meiyuan Hotel Genel
Hangzhou Meiyuan Hotel Genel
Image More +52 fotoğraf
Hangzhou Meiyuan Hotel
No 511 Moganshan Road , Hangzhou

Hangzhou Meiyuan Hotel misafirlere Hangzhou merkezinde, Hangzhou Operası ve Zhejiang Doğal Tarih Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel West Lake ile 2,3 mi (3,7 km) ve Hangzhou Tower Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Lanjun yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

233 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x