Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu

Hangzhou
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu Genel
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu Öne Çıkan Resim
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu Dış Mekan
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu Dış Mekan
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu
No. 1878 Gudun Road Liangzhu Street, Yuhang District , Hangzhou

Hangzhou Cosy Park Hotel Liangzhu misafirlere Hangzhou (Yuhang Bölgesi) bölgesinde, China Liangzhu Culture Museum ve Archaeological Ruins of Liangzhu City ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel West Lake ile 11,2 mi (18,1 km) ve Zhejiang University ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 101 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x