Handika Hotel Mataram

Lesser Sunda Islands, Mataram
Handika Hotel Mataram Öne Çıkan Resim
Handika Hotel Mataram Oda Düzeni
Handika Hotel Mataram Dış Mekanlar
Handika Hotel Mataram Kolaylıklar
Handika Hotel Mataram Oda
Handika Hotel Mataram
Jl. Panca Usaha No. 3 Cakranegara Lesser Sunda Islands, Mataram

Mataram bölgesindeki Handika Hotel Mataram konaklamanızda, Mataram Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pura Meru ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mayura Tapınağı Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Lombok Epicentrum Mall Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Handika, Handika Hotel Mataram misafirlerine yemek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

15 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x