Hand Hotel

Tayland Doğu Sahili, Saen Suk
Hand Hotel Genel
Hand Hotel Genel
Hand Hotel Genel
Hand Hotel Genel
Hand Hotel Genel
Image More +99 fotoğraf
Hand Hotel
2 Bangsaen Angsila Rd, Saensuk, Muang Tayland Doğu Sahili, Saen Suk

Hand Hotel misafirlere Chonburi (Ban Bang Saen (1)) bölgesinde, Bangsaen Plajı ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde ve The Wang Saen Suk Hell Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 16,9 mi (27,2 km) ve Bangsaen Roundabout Anıtı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Hand Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Gallery Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Design Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x