Hanamurasaki

Hokuriku, Yamanakaonsen Higashimachi
Hanamurasaki Öne Çıkan Resim
Hanamurasaki Dış Mekan
Hanamurasaki Dış Mekan
Hanamurasaki İç Mekan
Hanamurasaki İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hanamurasaki
1-17-1 Yamanaka Onsen Higashi-cho Hokuriku, Yamanakaonsen Higashimachi

Hanamurasaki misafirlere Kaga bölgesinde, iskele üstünde, Yamanaka Kaplıcası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Yuge Kaido Street ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Yamashiro Onsen ile 3 mi (4,9 km) ve Basho no Yakata Museum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 27 klimalı odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve kaplıca mevcuttur. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda (Japanese-Style)
Room
Comfort Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x