Han River Guesthouse

Seul
Han River Guesthouse Genel
Han River Guesthouse Öne Çıkan Resim
Han River Guesthouse Dış Mekan
Han River Guesthouse İç Mekan
Han River Guesthouse İç Mekan
Image More +280 fotoğraf
Han River Guesthouse
120-39, Mapo-daero 4-gil Mapo-gu , Seul

Han River Guesthouse misafirlere Seul (Mapo) bölgesinde, Gyeongbok Sarayı ve Yongsan Elektronik Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lotte World ile 11,7 mi (18,9 km) ve Myeongdong Sokağı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Han River Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 12 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda (for 4 persons)
Room
Family Oda (for 6 persons)
Room
Family Oda, Nehir Manzaralı (for 4 persons)
Room
Family Oda (for 10 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x