Hampton Inn Miami-Airport West

South Florida, Doral
Hampton Inn Miami-Airport West Genel
Hampton Inn Miami-Airport West Öne Çıkan Resim
Hampton Inn Miami-Airport West Dış Mekan
Hampton Inn Miami-Airport West Dış Mekan
Hampton Inn Miami-Airport West Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hampton Inn Miami-Airport West
3620 NW 79th Avenue South Florida, Doral

Doral bölgesindeki Hampton Inn Miami-Airport West misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, CityPlace Doral Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dolphin Alışveriş Merkezi ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Florida Uluslararası Üniversitesi ile 10,6 km (6,6 mil) ve Miami Üniversitesi ile 14,2 km (8,8 mil) mesafede.

El Tropico, Hampton Inn Miami-Airport West misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

126 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Doral bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9038 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, Engellilere Uygun, Küvet (Mobility)
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Roll-In Shower)
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Buzdolabı ve Mikrodalga

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x