Hampton by Hilton Kalisz

Kalisz
Hampton by Hilton Kalisz Genel
Hampton by Hilton Kalisz Genel
Hampton by Hilton Kalisz Genel
Hampton by Hilton Kalisz Genel
Hampton by Hilton Kalisz Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hampton by Hilton Kalisz
ul. Fryderyka Chopina 9 , Kalisz

Hampton by Hilton Kalisz misafirlere Kalisz merkezinde, Town Hall ve Kalisz Bölge Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel BWA Art Gallery ile 0,6 mi (0,9 km) ve St. Joseph Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 91 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Connecting Rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x