Hammerkop Migration Camp

Masai Mara
Hammerkop Migration Camp Genel
Hammerkop Migration Camp Genel
Hammerkop Migration Camp Genel
Hammerkop Migration Camp Öne Çıkan Resim
Hammerkop Migration Camp Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hammerkop Migration Camp
Masai Lane 45, Karen , Masai Mara

Hammerkop Migration Camp konaklamanızda Masai Mara bölgesinde, milli parkta, Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı yakınında ve Mara River ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu çadır ev Musiara Kapısı ile 22,8 km (14,2 mil) ve Sekenani Ana Kapısı ile 49,8 km (31 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çadır evde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çadır evde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x