Hameau des Essarts

Upper Normandy, Grand-Couronne
Hameau des Essarts Genel
Hameau des Essarts Öne Çıkan Resim
Hameau des Essarts Dış Mekan
Hameau des Essarts Dış Mekan
Hameau des Essarts Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hameau des Essarts
1 Avenue Jean Lagarrigue Upper Normandy, Grand-Couronne

Grand-Couronne bölgesindeki Hameau des Essarts konaklamanızda, Rouen Expo Parkı ve Hospital De Oissel ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Normandie Karting Go-Kart Yarış Pisti ile 4 mi (6,5 km) ve Zenith de Rouen Konser Salonu ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beige)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bleu)
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x