Hameau d'hôtes la Roseraie Drome

Drôme Provençale, Condorcet
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome Öne Çıkan Resim
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome İç Mekan
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome İç Mekan
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome İç Mekan
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hameau d'hôtes la Roseraie Drome
2345 Route du maquis Drôme Provençale, Condorcet

Condorcet bölgesindeki Hameau d'hôtes la Roseraie Drome konaklamanızda, Baronnies Provençales Ulusal Doğa Parkı ile 4 mi (6,4 km) ve Cité Médiévale ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Gallo-Roman Ruins ile 7,4 mi (11,9 km) ve Musee Archeologie et Histoire de Nyons et des Baronnies ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Hameau d'hôtes la Roseraie Drome misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (La rose)
Oda
Oda (La Drome)
Oda
Oda (L'Olivier)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x