Hala Hotel Alkhobar

Al Khobar
Hala Hotel Alkhobar Genel
Hala Hotel Alkhobar Öne Çıkan Resim
Hala Hotel Alkhobar Dış Mekan
Hala Hotel Alkhobar Yerinde Yemek
Hala Hotel Alkhobar Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hala Hotel Alkhobar
King Abdullah Road , Al Khobar

Hala Hotel Alkhobar misafirlere Al Khobar merkezinde, Desert Designs ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Alturki Kulesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve Al-Rahmaniyah Mall ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Al Anoud restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 120 odamız vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı tenis kortu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x