Hakuna Matata Hostel

Southern Albania, Sarande
Hakuna Matata Hostel Öne Çıkan Resim
Hakuna Matata Hostel Dış Mekan
Hakuna Matata Hostel Dış Mekan
Hakuna Matata Hostel Dış Mekan
Hakuna Matata Hostel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hakuna Matata Hostel
Rruga Gjergj Araniti Southern Albania, Sarande

Saranda bölgesindeki Hakuna Matata Hostel konaklamanızda, Saranda Sinagogu ve Museum of Archaeology ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Ksamil Adaları ile 9,3 mi (14,9 km) ve Sarande Feribot Terminali ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bed
Bed in 14-Beds Shared Mixed Dormitory, Balcony, Sea View
Bed
Bed in 7-Bed Shared Mixed Dormitory, Balcony, Sea View
Bed
Bed in 8-Beds Shared Female Dormitory, Balcony, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x