Hakone Suishoen

Shutoken, Hakone
Hakone Suishoen Genel
Hakone Suishoen Genel
Hakone Suishoen Öne Çıkan Resim
Hakone Suishoen Dış Mekan
Hakone Suishoen Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Hakone Suishoen
519-9 Kowakudani Hakonemachi Shutoken, Hakone

Hakone bölgesindeki Hakone Suishoen konaklamanızda, Ashi Gölü ve Okada Sanat Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Hakone Kowakien Yunessun ile 0,4 mi (0,6 km) ve Gotemba Premium Outlets ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel spa küveti bulunan 23 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda (Maisonette Suite)
Luxury
Luxury Süit (Twin)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Stylish Suite)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (Maisonette Suite)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Precious Suite)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Precious Suite King)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Maisonette Suite King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x