Haile Resort Arbaminch

Gamo Gofa, Arba Minch
Haile Resort Arbaminch Genel
Haile Resort Arbaminch Genel
Haile Resort Arbaminch Genel
Haile Resort Arbaminch Öne Çıkan Resim
Haile Resort Arbaminch Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Haile Resort Arbaminch
Arba Minch Gamo Gofa, Arba Minch

Arba Minch bölgesindeki Haile Resort Arbaminch misafirlere kırsal bölgede, Nechisar National Park ve Arba Minch Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arba Minch Üniversitesi ile 4 mi (6,4 km) ve Hayzo ile 18,9 mi (30,4 km) mesafede.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

96 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Grand View)
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası (Grand View)
Room
Standard Tek Kişilik Oda (Grand View)
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Grand View)
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x