Haian - An Olive Tree Hotel

Vijayawada
Haian - An Olive Tree Hotel Dış Mekan
Haian - An Olive Tree Hotel Dış Mekan
Haian - An Olive Tree Hotel İç Mekan
Haian - An Olive Tree Hotel İç Mekan
Haian - An Olive Tree Hotel Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Haian - An Olive Tree Hotel
MG Rd , Vijayawada

Vijayawada bölgesindeki Haian - An Olive Tree Hotel konaklamanızda Indira Gandhi Stadyumu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Amaravathi Archaeological Museum ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Krishna River ile 1,6 mi (2,6 km) ve Gandhi Parkı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Roof Top Dining yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Vijayawada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x