Hai Villa Port Douglas

Port Douglas
Hai Villa Port Douglas Öne Çıkan Resim
Hai Villa Port Douglas Dış Mekan
Hai Villa Port Douglas Golf
Hai Villa Port Douglas Golf
Hai Villa Port Douglas Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Hai Villa Port Douglas
Corner St Crispens Ave and Morning Close , Port Douglas

Bu villa misafirlere Port Douglas bölgesinde, plajda, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Four Mile Beach Park ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Four Mile Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Wildlife Habitat (Vahşi Yaşam Habitatı) ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Bu konforlu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı mevcut.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x