Hai Hotel

Larnaca
Hai Hotel Öne Çıkan Resim
Hai Hotel Dış Mekan
Hai Hotel Dış Mekan
Hai Hotel Dış Mekan
Hai Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hai Hotel
Old Market Street , Larnaca

Hai Hotel konaklamanızda, Larnaca merkezinde, Finikoudes Promenade ve Larnaka Ortaçağ Kalesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Aziz Lazarus Ortodoks Kilisesi ile 0,2 km (0,1 mil) ve Finikoudes Plajı ile 0,6 km (0,3 mil) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 6 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
City Üç Kişilik Oda, Avlu Manzaralı
Room
City Üç Kişilik Oda (Old Market View)
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x