Hahei Beach Resort

North Island (kuzey Ada), Hahei
Hahei Beach Resort Genel
Hahei Beach Resort Genel
Hahei Beach Resort Genel
Hahei Beach Resort Öne Çıkan Resim
Hahei Beach Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hahei Beach Resort
41 Harsant Avenue Hahei Beach North Island (kuzey Ada), Hahei

Hahei bölgesindeki Hahei Beach Resort misafirlere okyanus kıyısında, Hahei Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Stingray Körfezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı tatil parkı Cathedral Cove Plajı ile 2,1 km ve Hot Water Beach Plajı ile 7,7 km mesafede.

Beach Buns Burgers yemek servisi için ideal, bu tatil parkı, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

21 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Bungalov, 3 Yatak Odası
Premier
Premier Stüdyo, 1 Yatak Odası
Family
Family Kır Evi
Kulübe
Kulübe
Kulübe,
Kulübe, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x