Hagiati Traditional Hotel

Thrace, Edessa
Hagiati Traditional Hotel Öne Çıkan Resim
Hagiati Traditional Hotel Dış Mekan
Hagiati Traditional Hotel İç Mekan
Hagiati Traditional Hotel İç Mekan
Hagiati Traditional Hotel Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Hagiati Traditional Hotel
Makedonomaxon 40 Thrace, Edessa

Hagiati Traditional Hotel misafirlere Edessa merkezinde, Edessa Şelalesi ve Water Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Folkloric Museum ile 1,1 mi (1,7 km) ve Vegoritida Gölü ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda iPod takma konsolu ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu), kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x