Haddouch House

Güneydoğu Fas, Lkheng
Haddouch House Öne Çıkan Resim
Haddouch House Dış Mekan
Haddouch House Dış Mekan
Haddouch House Dış Mekan
Haddouch House Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Haddouch House
19 Mouchklal El Khank Güneydoğu Fas, Lkheng

Lkheng bölgesindeki Haddouch House misafirlere kırsal bölgede, Ksar Ait-Ben-Haddou ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Al-Hassan Addakhil Barajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon High Atlas ile 3,7 mi (6 km) ve Boutalamine Bahçesi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Vadi Manzaralı
Room
Basic Oda, Karma Ranzalı Oda, Vadi Manzaralı
Room
Traditional Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 3 Yatak Odası
Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x