Hacienda Riquelme Apartments

Sucina
Hacienda Riquelme Apartments Öne Çıkan Resim
Hacienda Riquelme Apartments Dış Mekan
Hacienda Riquelme Apartments Dış Mekan
Hacienda Riquelme Apartments Golf
Hacienda Riquelme Apartments Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Hacienda Riquelme Apartments
Calle Atlántico, 11 Hacienda Riquelme Golf Resort , Sucina

Murcia bölgesindeki Hacienda Riquelme Apartments konaklamanızda, Peraleja Golf ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Mar Menor Golf ile 18 mi (28,9 km) ve El Valle Golf ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Hacienda Riquelme Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x