Hacienda Montana Soñadora

Puerto Rico Adası, Sonadora
Hacienda Montana Soñadora Genel
Hacienda Montana Soñadora Genel
Hacienda Montana Soñadora Genel
Hacienda Montana Soñadora Genel
Hacienda Montana Soñadora Genel
Image More +77 fotoğraf
Hacienda Montana Soñadora
PR-173 KM 26.5 Puerto Rico Adası, Sonadora

Aguas Buenas bölgesindeki Hacienda Montana Soñadora misafirlere dağda, La Marquesa Forest Park ve Guaynabo Performans Sanatları Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Puerto Rico Kongre Merkezi ile 15,7 mi (25,3 km) ve Plaza las Americas ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Köşe
Premium
Premium Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Avlu Manzaralı
Room
Economy Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x