Hacienda El Rosalejo

Costa De La Luz, Villamartin
Hacienda El Rosalejo Genel
Hacienda El Rosalejo Genel
Hacienda El Rosalejo Genel
Hacienda El Rosalejo Genel
Hacienda El Rosalejo Genel
Image More +85 fotoğraf
Hacienda El Rosalejo
Carretera Villamartín a Ubrique Km 6.600 Costa De La Luz, Villamartin

Villamartin bölgesindeki Hacienda El Rosalejo konaklamanızda, Matrera Kalesi ve El Bosque Turizm Danışma Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Dolmen Alberite ile 4,2 mi (6,8 km) ve La Cilla ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurante Jardin ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Villamartin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev, 2 Yatak Odası (Casa del Guarda)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Rosata Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x