Hacienda Caribe Tesoro

Roatan
Hacienda Caribe Tesoro Genel
Hacienda Caribe Tesoro Dış Mekan
Hacienda Caribe Tesoro Dış Mekan
Hacienda Caribe Tesoro Dış Mekan
Hacienda Caribe Tesoro İç Mekan
Image More +222 fotoğraf
Hacienda Caribe Tesoro
Kai Linda Way, West Bay Beach , Roatan

Hacienda Caribe Tesoro konaklamanızda Roatan bölgesinde, plaj yakınında, West Bay Plajı yakınında Gumbalimba Parkı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tabyana Plajı ile 1,8 km (1,1 mil) ve Half Moon Bay Plajı ile 5,7 km (3,6 mil) mesafede.

Sunset Grill, Hacienda Caribe Tesoro misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royale
Royale Luxury King Suite with courtyard view with a private balcony
Reef
Reef Two-Bedroom King Poolside Suite
Topaz
Topaz Luxury Queen Suite with courtyard view with private balcony
Lionfish
Lionfish King Courtyard Suite
Reef
Reef & Cayos Three-Bedroom Luxury Poolside Villa
Sirena
Sirena Poolside Queen Suite
Coral
Coral King Courtyard Suite
Tortuga
Tortuga King Courtyard Suite
Room
Oceana Luxury King Suite with Oceanview and balcony
Room
Tropicale Luxury King Suite with courtyard view with private balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x