Hachinohe Plaza Hotel

Sanriku Sahili, Hachinohe
Hachinohe Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Hachinohe Plaza Hotel Dış Mekan
Hachinohe Plaza Hotel Dış Mekan
Hachinohe Plaza Hotel Dış Mekan
Hachinohe Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +110 fotoğraf
Hachinohe Plaza Hotel
1-6-6 kashiwazaki Sanriku Sahili, Hachinohe

Hachinohe bölgesindeki Hachinohe Plaza Hotel misafirlere Nagane Spor Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hachinohe Yatai Köyü Miroku Yokocho ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hachinohe Kent Müzesi ile 3,2 km (2 mil) ve Nejo Castle (Nejo Kalesi) ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

59 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x