Haad Khuad Resort

Güney Tayland, Koh Phangan
Haad Khuad Resort Genel
Haad Khuad Resort Genel
Haad Khuad Resort Genel
Haad Khuad Resort Genel
Haad Khuad Resort Öne Çıkan Resim
Image More +160 fotoğraf
Haad Khuad Resort
154/1 Moo1 Güney Tayland, Koh Phangan

Haad Khuad Resort misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plaj yakınında, Haad Khuad ve Thong Nai Pan Yai Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 12,4 mi (20 km) ve Thong Nai Pan Noi Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Haad Khuad Resort misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

31 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Fan Bungalow
Hotel
Hotel Seaview Room 40 sqm. with Double Bed
Room
Hotel Seaview Room 40 sqm. with Twin Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x