H4 La Residence Paulista

Sao Paulo
H4 La Residence Paulista Genel
H4 La Residence Paulista Genel
H4 La Residence Paulista Öne Çıkan Resim
H4 La Residence Paulista Dış Mekan
H4 La Residence Paulista Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
H4 La Residence Paulista
Alameda Jaú, 1606, Jardim Paulista , Sao Paulo

Sao Paulo (Jardim Paulista) bölgesindeki H4 La Residence Paulista konaklamanızda Paulista Bulvarı ve São Paulo Belediye Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Özgürlük Meydanı ile 4,3 km (2,7 mil) ve Sala Sao Paulo Konser Salonu ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurante restoranı Brezilya mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 86 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Superior Oda
Room
Premium Oda
Room
Premium Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x