H10 Ocean Suites

Maxorata, La Oliva
H10 Ocean Suites Genel
H10 Ocean Suites Genel
H10 Ocean Suites Genel
H10 Ocean Suites Genel
H10 Ocean Suites Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
H10 Ocean Suites
Calle Las Palmeras s/n Corralejo Maxorata, La Oliva

H10 Ocean Suites konaklamanızda La Oliva merkezinde, Acua Su Parkı ve Corralejo Dunes Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Corralejo Plajı ile 5,2 km ve Cotillo Plajı ile 21,1 km mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Mamma Mia yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler için 200 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (2 adults and 2 children)
Junior
Junior Süit (Single Use)
Junior
Junior Süit (3 adults)
Junior
Junior Süit (2 adults and 1 child)
Junior
Junior Süit (Non Refundable 2 Adults)
Junior
Junior Süit (Non Refundable - 2 adults and 1 child)
Junior
Junior Süit (Non Refundable 3 Adults)
Junior
Junior Süit (Non Ref - 2 adults and 2 children)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x