H10 Berlin Ku'damm

Berlin
H10 Berlin Ku'damm Genel
H10 Berlin Ku'damm Genel
H10 Berlin Ku'damm Genel
H10 Berlin Ku'damm Genel
H10 Berlin Ku'damm Genel
Image More +24 fotoğraf
H10 Berlin Ku'damm
Joachimsthaler Strasse 31-32 , Berlin

H10 Berlin Ku'damm misafirlere Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) bölgesinde, Ku’damm Eck yakınında ve Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Batı Tiyatrosu ile 0,5 km ve Kathe Kollwitz Müzesi ile 0,6 km mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Salt and Pepper ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 199 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Superior Room
Superior
Superior Çatı Katı (Loft)
Grand
Grand Deluxe
Junior
Junior Superior Loft
Duplex
Duplex Loft
Deluxe
Deluxe Oda (Basic)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x