H Mansion Recovery and Spa

Santo Domingo
H Mansion Recovery and Spa Öne Çıkan Resim
H Mansion Recovery and Spa Oda Düzeni
H Mansion Recovery and Spa Spa
H Mansion Recovery and Spa Spa
H Mansion Recovery and Spa Spa
Image More +10 fotoğraf
H Mansion Recovery and Spa
C. G , Santo Domingo

H Mansion Recovery and Spa misafirlere Santo Domingo (Viejo Arroyo Hondo) bölgesinde, Ulusal Zooloji Parkı (ZOODOM) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve U.S. Embassy ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Agora Mall ile 3,2 mi (5,2 km) ve Blue Mall Alışveriş Merkezi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

H Mansion Recovery and Spa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere çamaşır makinesi/kurutma makinesi ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x