Gyeong's Hostel

Daegu
Gyeong's Hostel Genel
Gyeong's Hostel Genel
Gyeong's Hostel Genel
Gyeong's Hostel Genel
Gyeong's Hostel Genel
Image More +107 fotoğraf
Gyeong's Hostel
61, Bukseong-ro 4-gil , Daegu

Gyeong's Hostel konaklamanızda Daegu merkezinde, Dalseong Parkı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Seomun Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon E-World ile 3,6 km (2,2 mil) ve Daegu Duryu Park ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 30 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Daegu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 40 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (A)
Room
Standard Oda (B)
Room
Deluxe Oda (A)
Room
Standard Oda (C)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x