Gwuni Mopera B u.B

Landkreis Leipzig, Leipzig
Gwuni Mopera B u.B Öne Çıkan Resim
Gwuni Mopera B u.B Dış Mekan
Gwuni Mopera B u.B İç Mekan
Gwuni Mopera B u.B Kahvaltı
Gwuni Mopera B u.B Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Gwuni Mopera B u.B
Sternwartenstraße 6 Landkreis Leipzig, Leipzig

Gwuni Mopera B u.B size Leipzig merkezinde, Leipzig Hayvanat Bahçesi ve Leipzig Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Red Bull Arenası ile 2,1 mi (3,4 km) ve Mendelssohn Haus ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca canlı bitki duvarı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x