GV Center Hotel

Governador Valadares
GV Center Hotel Genel
GV Center Hotel Öne Çıkan Resim
GV Center Hotel İç Mekan
GV Center Hotel Kahvaltı
GV Center Hotel Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
GV Center Hotel
R. Benjamin Constant, 937 - Centro Centro , Governador Valadares

GV Center Hotel misafirlere Governador Valadares (Morada do Acampamento) bölgesinde, İstasyon Meydanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Atiaia Tiyatrosu ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kent Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Pico Da Ibituruna Gözlem Noktası ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Duplo ou Casal)
Apart
Apart Daire (Quadruplo - cama 1 casal e 2 solteiro)
Room
Apart Daire (Individual)
Room
Apart Daire (Triplo)
Room
Presidential Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x