Guzara Hotel Addis

Addis Ababa
Guzara Hotel Addis Genel
Guzara Hotel Addis Genel
Guzara Hotel Addis Genel
Guzara Hotel Addis Öne Çıkan Resim
Guzara Hotel Addis Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Guzara Hotel Addis
Jacros-Salite Mehret Road, Gurd Shola , Addis Ababa

Guzara Hotel Addis size Addis Ababa merkezinde, Century Mall ve Bete Maryam Mausoleum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Zefmesh Grand Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Shola Pazarı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bornoz ve terlik vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x