Guilin Xin Bin International Hotel

Guilin
Guilin Xin Bin International Hotel Öne Çıkan Resim
Guilin Xin Bin International Hotel Dış Mekan
Guilin Xin Bin International Hotel İç Mekan
Guilin Xin Bin International Hotel Kahvaltı
Guilin Xin Bin International Hotel Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Guilin Xin Bin International Hotel
No. 43 ChongXin Rd Xiangshan Dist , Guilin

Guilin Xin Bin International Hotel misafirlere Guilin (Xiangshan) bölgesinde, Guilin Taohua River ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve 1001 Paradise ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Elephant Trunk Hill (Fil Hortumu Tepesi) ile 3,5 mi (5,7 km) ve Guilin Arts Museum ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 157 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit
Room
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x