GuiLin Eva Inn Hotel

Güney Merkez Çin, Guilin
GuiLin Eva Inn Hotel Genel
GuiLin Eva Inn Hotel Öne Çıkan Resim
GuiLin Eva Inn Hotel Dış Mekan
GuiLin Eva Inn Hotel İç Mekan
GuiLin Eva Inn Hotel İç Mekan
Image More +53 fotoğraf
GuiLin Eva Inn Hotel
No. 66 BinJiang Road, XiuFeng District XiuFeng District Güney Merkez Çin, Guilin

GuiLin Eva Inn Hotel misafirlere Guilin merkezinde, Guilin Arts Museum ve Elephant Trunk Hill (Fil Hortumu Tepesi) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Guilin Jiefang Bridge ile 0,8 mi (1,2 km) ve Guilin Taohua River ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için The Moon Cafe ideal; otelin kahve dükkanı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 113 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 5 spa küveti, sağlık kulübü ve yapay nehir mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Misafirler 10.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Havaalanından otele transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x