Guesthouse Residencia Miñones

Costa De La Muerte, Bayo
Guesthouse Residencia Miñones Genel
Guesthouse Residencia Miñones Öne Çıkan Resim
Guesthouse Residencia Miñones İç Mekan
Guesthouse Residencia Miñones Oda Düzeni
Guesthouse Residencia Miñones Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Guesthouse Residencia Miñones
Rúa Bispo Romero Lema, 4 Zas Costa De La Muerte, Bayo

Zas bölgesindeki Guesthouse Residencia Miñones konaklamanızda Torres do Allo Konağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dolmen de Dombate Anıtı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Vimianzo Kalesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Pazo de Trasariz (Trasariz Sarayı) ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 9.00 ve öğlen, hafta sonu 10.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x