Guesthouse Noce Zagreb

İç Hırvatistan, Zagreb
Guesthouse Noce Zagreb Öne Çıkan Resim
Guesthouse Noce Zagreb Dış Mekan
Guesthouse Noce Zagreb İç Mekan
Guesthouse Noce Zagreb İç Mekan
Guesthouse Noce Zagreb İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Guesthouse Noce Zagreb
Ulica dr. Luje Naletilica 23/1 İç Hırvatistan, Zagreb

Zagreb (Novi Zagreb) bölgesindeki Guesthouse Noce Zagreb misafirlere Arena Zagreb ve Arena Centar ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Zagreb Fuar Alanı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Bocarski Dom ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Guesthouse Noce Zagreb misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (3)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (1)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x