Guesthouse Hamachaya

Kinki (bölge), Utsumi
Guesthouse Hamachaya Öne Çıkan Resim
Guesthouse Hamachaya Dış Mekan
Guesthouse Hamachaya Dış Mekan
Guesthouse Hamachaya Dış Mekan
Guesthouse Hamachaya Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Guesthouse Hamachaya
Utsumi Ishiki 45 Kinki (bölge), Utsumi

Guesthouse Hamachaya misafirlere Minamichita (Utsumi) bölgesinde, Mikawawan Quasi-National Park yakınında ve Yamami Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tylek & Tylecek Mihama Museum ile 2,1 mi (3,4 km) ve Minamichita Green Valley ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Western Style, Pet NOT allowed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x