Guesthouse D. Manuel I - Adults only

Lagos
Guesthouse D. Manuel I - Adults only Genel
Guesthouse D. Manuel I - Adults only Genel
Guesthouse D. Manuel I - Adults only Öne Çıkan Resim
Guesthouse D. Manuel I - Adults only Dış Mekan
Guesthouse D. Manuel I - Adults only Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Guesthouse D. Manuel I - Adults only
Rua Gago Coutinho, Lote 37, , Lagos

Guesthouse D. Manuel I - Adults only misafirlere Lagos (Ameijeira) bölgesinde, Batata Plajı ve Pinhao Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Camilo Plaji ile 0,8 mi (1,3 km) ve Lagos Marina ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (garden or pool view)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x