Guest House YAMASHITA-YA - Hostel

Hokuriku, Gokayama
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel Genel
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel Genel
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel Öne Çıkan Resim
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel Dış Mekan
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Guest House YAMASHITA-YA - Hostel
839 Kaimukura Hokuriku, Gokayama

Nanto bölgesindeki Guest House YAMASHITA-YA - Hostel konaklamanızda, Murakami Ailesi Rezidansı ve Hakusan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Shirakawago Tarihi Köyü ile 15,6 mi (25 km) ve Barut Müzesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. 5 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda (Japanese Style, Large)
Room
Traditional Oda (Japanese Style, Small)
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x