Guest House Ugrin Paikka

Güney Finlandiya, Sippola
Guest House Ugrin Paikka Genel
Guest House Ugrin Paikka Genel
Guest House Ugrin Paikka Öne Çıkan Resim
Guest House Ugrin Paikka Dış Mekan
Guest House Ugrin Paikka Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Guest House Ugrin Paikka
Sippolantie 5 Güney Finlandiya, Sippola

Guest House Ugrin Paikka konaklamanızda Kouvola bölgesinde, Hamina Bastion ile 25,6 km (15,9 mi) ve Poikilo - Kouvola Sanat Müzesi ile 27,7 km (17,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Haukkavuori Observation Tower ile 41,6 km (25,9 mil) ve Langinkoski İmparatorluk Balıkçılık Locası ile 42,4 km (26,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kouvola bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x