Guest house Malina

Black Sea Coast, Gelendzhiksky District
Guest house Malina Genel
Guest house Malina Öne Çıkan Resim
Guest house Malina Dış Mekan
Guest house Malina Yerinde Yemek
Guest house Malina Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Guest house Malina
Gluhoi per., 3 Black Sea Coast, Gelendzhiksky District

Arkhipo-Osipovka bölgesindeki Guest house Malina konaklamanızda, Waterpark "Dzhubga" ile 13,9 mi (22,4 km) ve Dolmen Dzhubga ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Olginka Katedrali ile 30,5 mi (49,1 km) ve Olginka Su Parkı ile 31,1 mi (50 km) mesafede.

19 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x