Guest House La Fibule d'Or

Güneydoğu Fas, Ait Benhaddou
Guest House La Fibule d'Or Genel
Guest House La Fibule d'Or Genel
Guest House La Fibule d'Or Öne Çıkan Resim
Guest House La Fibule d'Or İç Mekan
Guest House La Fibule d'Or İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Guest House La Fibule d'Or
Ait Ben Haddou Güneydoğu Fas, Ait Benhaddou

Guest House La Fibule d'Or konaklamanızda Ait Benhaddou bölgesinde, nehir kıyısında, Ksar Ait-Ben-Haddou yakınında olacaksınız. Bu pansiyon High Atlas ile 2,2 mi (3,6 km) ve Kasbah Tifoultoute ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x