Guest House Il Giardino

Chianti Bölgesi, Colle di Val d'Elsa
Guest House Il Giardino Öne Çıkan Resim
Guest House Il Giardino Dış Mekan
Guest House Il Giardino Dış Mekan
Guest House Il Giardino Dış Mekan
Guest House Il Giardino Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Guest House Il Giardino
Vicolo della Misericordia, 8 Chianti Bölgesi, Colle di Val d'Elsa

Guest House Il Giardino misafirlere Colle di Val d'Elsa bölgesinde, tarihi bölgede, Colle di Val d'Elsa Katedrali ve Ranuccio Bianchi Bandinelli Arkeoloji Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Museo del Cristallo di Colle di Val d'Elsa Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Piazza Arnolfo di Cambio ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Tepe Manzaralı
Room
Junior Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x