Guest house Hober

Prevalje
Guest house Hober Öne Çıkan Resim
Guest house Hober Dış Mekan
Guest house Hober Dış Mekan
Guest house Hober Dış Mekan
Guest house Hober Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Guest house Hober
Breznica 32 , Prevalje

Prevalje bölgesindeki Guest house Hober konaklamanızda, Mežica Madeni ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hemmaberg Arkeolojik Alanı ile 14 mi (22,6 km) ve Griffner Schlossberg ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Buzdolabı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x