Guest House Delfin

Güney Rusya, Golubitskaya
Guest House Delfin Genel
Guest House Delfin Genel
Guest House Delfin Öne Çıkan Resim
Guest House Delfin Dış Mekan
Guest House Delfin Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Guest House Delfin
Ulitsa Visotnaya 4 Güney Rusya, Golubitskaya

Golubitskaya bölgesindeki Guest House Delfin konaklamanızda, Taman Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Azak Denizi ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Krokodilovaya Ferma Hayvanat Bahçesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Şifacı Aziz Pantaleon Kilisesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda ((Extra bed))
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x